Sunday, June 21, 2009

teringat..

SMKBS..
Sekolah Menengah Kebangsaan Batu 10..
sekola lame aku dari form 1 to form 3..
teringt zmn mude2 dlu..

semlm aku kembali ke skola lme y mnjadi host tok Karnival Sains bg peringkat daerah..Berangkatlah aku..tengok adik aku masuk pertandingan eureka..some sort like pertandingan membina rumah antara sekola2 rendah..


Haihh zaman kanak2 aku dolu2..mane ade sume ni lagi..semuanye pertandingan bese2 je..jadi kanak2 memang sesuatu yg sgt menyeronokkan dan menggembirakan..aku masih mentah lagi..buat ape2 pon bole..teringt dolu2 aku suke men kejar2 ngn sorang kwn aku ni..tapi kwn aku ni laki..ahahaha..memg lawak la..men “sep sep”..nape lah time tu mane ade reti malu lagi..bile sekarang pikir2 balek memang kelakar n menggelikn ati..tah mane die skrg aku xtau..n aku xamek tau pon..

Back 2 main point..skola SMKBS..teringt kt kella sarah syu alia n those cross my minds.. kella sorg kwn y pndai..bijak..ni la teman suke n teman gado..then sarah kwn y cantek..syu kwn y helpful n alia kwn y suke gelak..haha..n xlupe kt kwn2 yg len..

(kellaaaaa…siyes lame xjumpe..nak jumpe kamuu bile balek mesia t..blaja kt Czech skrg amek mdic..)
..

2 comments:

nasri.azlan said...

kinah..
thanx jd follower ak yg pertama..
haha..
:p

aurisshaura said...

hahaha..no hal.