Monday, June 29, 2009

nasihat dari 'die'

Ohh!!! tak pasal2 aku dapat nasihat itu lagi
sama serupa nak kate sebijik tu tak jugak
cuma struktur dan aturan je kengkadang berbeza
tapi pokoknye memang sama
nasihat sama tiap kali ngn 'dia'
bukan aku serik..

"bla bla bla....bla..bla.."

"ye..ye.."
jawapan tiap kali kalau dijawab pertanyaan oleh 'dia'
nak tau jugak???? ni ha saye bagi tunjuk..



gambar ni tak berape clear dan disengajakan name juga dirahsiakan atas sebab sebab privacy dan harap die tidak membace post saye kali ini..
kalau tak habis saye.. ape ape pon...
thanx to him atas nasihat itu
tapi len kali saye tau dah ape kate 'die'
jadi senang je saye akan cakap dulu sebelom sempat 'die' nak kate
haaa baru terngaaaa 'die'..



jgn tanye siapa 'dia' sebab saye tak kan jawab siapa..
buat ape nak tau..
biar saye seorang je yang tau..

2 comments:

Faive said...

siapa dia?

aurisshaura said...

alaa nape tnye...kn da tau jawapan aku..