Monday, June 22, 2009

bad mooodd

Alhamdulillah hari ni mood aku suda ok dan baik. Better dari semalam semalam.
Bad mood kebelakangan ni. Makanan tengahari dan malam tak lalu nak jamah semalam dan kelmarin. Cuma minum air yogurt minuman feveret aku. Makan ape yg aku lalu makan je. Lagi2 tgah p****d..kenapa begini?

MySpace

Sorry mom! Tiap kali tyme makan mesti mak akan memanggil aku..tapi “tak nak mak” yang akan menyahut..really2 sorry mom..to dad too..semalam dah lah father’s day..tapi aku xjoin makan..hemm..wish je kat bapak aku..

Bace blog2 orang semalam..semua cerite pasal ayah msg2..
Syukur aku mempunyai ayah yang sgt caring hardworking. xdapat nk gambar kate2 nk describe lah.segala galanya yg terbaik lah for u dad..my dad is my hero.. :)




Petang semalam adik aku ajak lagi main badminton..aduhai xder mood langsung nak main kali ni..tapi kesian jugak kt die. Kalau aku xmain siapa lagi nak main dengan die tu. As a good sister, aku main jugak laa..walopon waktu main tu aku main xbersungguh langsung..pukul2 shuttle ade je yg xkene..

“Akak bukan pandang shuttle tu pon..akak malas nak main la..kite main lain kali je la..” tapi adik aku tetap nak main..aduhai my sis sayang.. Lama2 tu aku cakap “Da panas laa..tengok ade angin lagi cmne nak main..jom tengok tv nak dik..”
Naseb baik die setuju cdgn aku..sebab tym tu cter feveret kartun die kt tv…
Fuhhhhhhh

hahahaha :)
my mood is better now..
today i reveal sumting better..

MySpace



Ya Tuhanku! Bantulah diri hambaMu ini. Kembalikanlah kekuatan dan keceriaan dalam hidupku. Kekalkan keceriaan dlm hidupku. Jika Kau mendatangkn sedikit dugaan Kau berikan aku ketabahan supaya dpt aku tempuh dgn sabar.. Aminnn..

:)

5 comments:

Nurul Haniza said...

nk tnye.. p****d tu pe? heheheh...

eVy-D-YaNa said...

bad mood ni mesti tmpias2 p****d tu gak kn... ;)

aurisshaura said...

penyakit owg pempuan tiap bln laa..lg mau tnye..hehe

aurisshaura said...

ye kot dyana..^_~

nasri.azlan said...

haha..
perlu ke nk wat ***..
smua org taw la..
kate blaja biologi..
ekeke..