Monday, November 23, 2009

tanggal 23 Nov 2009~

hari ini kami semua kuar la..dah menjadi adat tradisi..kami akan kluar berjalan plg dekat pon ipoh..plg jauh pn ipoh gak (nk kua mane lagi..)..selepas berjaya mengharungi 4 paper final exam untuk tahun 2 semester 1 ni~akhirnya baru lah nampak muke sorang2..(reflected kt diri sndr gak yg menyepi dr teman2 beberapa hari ini ;)) everyone struggle hard for the best for these 4 paper (hope not met again Narahari~ MRB~ye Lwin~ not forget Dr Azmi~ insya Allah..amin)

~tb tige~

~dayah sibuk tgkp gmbar org~ xsedar die pon kene snap oleh org dpn~ ;)

nak tau kami pelahap ape~
~crunchy chiss bite..~yummy..
uppss bukan ini sje..
xbesh la order satu je kn..jadi kami order due..
supreme pizza!!!
bukan regular..tapi sebijik besar cm kt atas nih..
wuaarrr memang susah laa nak abeskan sume tuhh..mule la yg mule ke toilet untuk.....uppss tak bole ckp lebey2 di cni..dengeres2!!


sayang kawan2 aku semua..have nice moments wif them..
thanx for being my frenz..n hope remain till the end..

lovely star 5 of us.. ^__^

3 comments:

eVy-D-YaNa said...

hepy holiday korg...

yg nk kena g obs..hati2, take care n enjoy the program k.. :)

tgh struggle lg utk stu pper esok...hukk3~~

keyna.na'im said...

thanx2 dyana..

chaiyok2!!! aigoooo.have great days tym intern nnt.^___^

sygg dyana..hik3~

sipisenan said...

slamat bercuti jgak...