Sunday, August 9, 2009

I Need Air~ ^_^

~bosannn yang teramat~
after seminggu berkuarantin di rumah sndri..
yeaahhhh akhirnya UTP dibuka semula selepas cuti tergempar diumum pd jumaat yg lalu..
yesss alhamdulillah pd jam 4.30 ptg selamat sampai di u..lepas mendapatkan pemeriksaan kat main hall alhamdulillah aku bebas dari "selesema" itu..
menci3x...kenape kene balek u??
seronok la cuti kat rumah ni..
dpt tengok citer besh2 kat tv...
tak de lagi Nur Kasih
..tak de lagi Upik Abu dan Laura..


bosan la pulak bile da balek u ni..kampus sudah semakin dipenuhi orang yg baru je pulang..
aku terasa sangat bosan..ape yg patot aku buat..
dc tidak dibuka lagi..
runsing pon ade pikir pasal assignment sepro..~
jadi aku mengajak shikin untuk berjogging..
wuaahhh..jarang nak jogging2 ni..byk sgt rehat kat rmh sekali sekala badan perlu mengeluarkan peluh jugak..penting tuhh...ni dah bosan sgt nih aku cikin kuar~
jogging satu round keliling tasek pon cukup laa..(tu pon penat sudeyy)



then menghilangkan kebosanan tengok ikan kat tasek..p

~see the future dlm air tasek kot2 ade tulis~


tunjuk kasut sape plg baru dan cantek..shuer2 la aku punye tercantek :P



cikin dan aku mase tengah bosannn~ dah tak tahu nak buat ape dalam bilik..so kami berdua-duaan kat padang..:)

p/s hargailah padang kat UTP ni..cantek betol tengok awan2 kat langit..indah sungguh tak terkate..tak sia-sia tempat beriadah kat tasek tu dibuat..
i like it~



13 comments:

fayz said...

haha.. keyna mmg..
aku tgk gmbar last 2 teringat balik gmbar mase das
anda rase and bergaye mancungkan mulut? hehe

keyna.na'im said...

hesh fayz nih..mahal tau pic2 mcm tuh.
ye saye rase saye bergaye..hehe..ade mslh??

pESAwah said...

ngee..gembirenye kawan saye yg sorg ni~
ooooooo tu ke kasot baru yg buat ko xmau makan nasik ni?haha..aku curik kasut tu baru tau~ :)
deyy, lame xnmpk u~ miss u..gagaga.. esok aku jumpe ko kot. lalalala~~~~ nway, canteks baju ko jogging. g mane tu? nk g JJ??? haha

hidayah Omar said...

wahaha.. tasek yg sudey lama x ku jejaki...
mesti makhluk2 yg ada dlm tanah tu syukur sbb aku x pegi.. kalo tak, bila aku jogging, konfem diorg ingt ada gempa bumi.. hahahahahah..

keyna.na'im said...

trimas2 ddy puji bj jogging aku~aku fhm mksd ko.. dush4! aah nak g jenjalan sygnye tasek je aku mampu..

hohoo..dayah~jum g tasek..kasik gegar ikan tuh

terry bogart said...

aku xkisah ko nak ambil pic tepi kolam..coz tu tanah awam..tp apsal ko muncungkan mulut?..ko memang trus minum air kat situ ke?...he3

Nurul Haniza said...

ahha..serba biru die g jogging..
set lengkap!

dayah, jom jogging pose nti..haha~

keyLa said...

ohho...
da blogging da die..
hihi..

nice blog!

Ainul Arina Madhiah said...

salam kina!

baru tersesat datang ke sini gara-gara nama pena terkebetulan sama. ^_^ sangat lawak ok~ hehe

pekabar? sihat?
sudah berblog rupanya... bila lagi nak masuk list Blog-igop? ^_^

nice one~ keep in touch.

keyna.na'im said...

wslm keyla n ainul~nice to meet u all in blog..
thanx to both of u~hee
ainul name kite lbey kurg la ejaan haura je len..ngee~
list blog-Igop? insya Allah coming soon~

keyla hope 2 meet u..da balek mesia kan..welcome2..~

akhirnye perasan jugak blog kte eh..~_~

Ainul Arina Madhiah said...

hehe... biasala... tapikan aku curious la dari mana ko dpat idea nak letak nama auriss haura tu? bleh crita tak? ^_^

keyna.na'im said...

i found it in the intrnet..^^ mase tu saje2 search bahasa2 ni. ni bhse france xsilap..word yg btol nye auris Saura.. mcm sedap je ubah2 la cket^^

xtau lak ainul pon ade blog name ni.. ^_^

Ainul Arina Madhiah said...

owh...
padan la pun.
tu pelik tu.
Kalau aku plak, nama auriss haira yang aku pakai nih sebenarnya gabungan nama dua nabi . Aku ngan geng2 aku jumpa time form 1 dulu, so kitaorg gabung and decide untuk jadikan nama rasmi milik geng kitaorg. Hehehe.. Aku pakai nick auriss haira sejak dulu sampai skarang dlm semua benda.
Tu yang macam teruja sket bila nampak ada nama yang lebih kurang sama sbb aku ingatkan nama auriss haira ni dah nama paling pelik sangat dah kat dunia n orang tak pakai dah. haha, sekali rupanya ada lagi da..